النهارده هنشوف طريقه عمل اسكالوب الدجاج وان شاء الله يحوز على رضاكم...
::المقادير::
صدور دجاج مخلية من العظم
ملح بهارات مشكله
ملعقة خردل
شرائح جبنة نتبل الدجاج بالملح والبهارات والخل ويترك لمدة نصف ساعه على الاقل..
بعدين نمسك كل صدر ونشرحه شريحتين وننتبه مايقطع معانا وبعدها بمطرقة اللحوم نفرده شوية
حتى يصبح رقيق بس مش اوى يعني...
معنديش مطرقة فأستخدمت الي بعمل بيها القهوه وهاتك ياضرب خخخخخخخخخ
بعدين نحط شريحة الجبنه ونغطي عليها بقطعة دجاج ثانيه
ونضغط عليها اوى عشان ماتنفك معانا خصوصا الاطراف اضغطي عليها...
حتى تكملين من الكمية الي عندك
بعدها يجي وقت لتغطية
طبعا بالترتيبب بقسماط بعدين بيض بعدها بقسماط
عشان تتغلف زييييييين
ننتهي من التغطية ندخلها الفريزر لمدة نصف ساعه وتخرج وتقلى في زيت غزير
وتقدم مع خبز وسلطةواذا رغبتي رز